Saturday, March 31, 2012

Gađenje


Murat G. je Fesina Hadima upoznao kao ženu. Dugo su se poznavali samo putem dopisivanja. Fesin je Murata pronašao preko tražilice „Znatiželjnici u potrazi za ljubavlju“: Fesin je na portal postavio fotografije besprijekornog tijela, istaknutih grudi, duge plave kose, uređenih ruku, glatke kože. Njihovo je dopisivanje trajalo mjesecima, Murata je vodila sigurnost u Fesinov lik, želja se nagomilala, Murat je volio plavokosu ženu. Fesinove su rečenice bile dugačke i probrane, tople i protkane. Opasale su se oko Muratovih želja, gomilale se u njegovim predodžbama, proizvodile tinjajuće petlje usred Muratovih uvjerenja. Bile su šaputavo intimne, pronicljive, nenametljive i ljepljive; kukuljasti tekstualni melem; nenamjerne, otkrivajuće, stizale su u prolazu. Množile se su s očekivanjima, nasrtale međusobno kao punoglavci u barama, jedne preko drugih, nebrojive i nesvrhovite, natrpane sluzi, natrpane sobom. 

Netom prije nego što je Murat odlučio sresti Fesina, u novinama je objavljena vijest o muškarcu (nakazi) koji se u različitim portalima, tražilicama partnera, dugo vrijeme predstavljao kao privlačna plavokosa žena i na taj način zavodio osamljene muškarce u potrazi za ljubavlju. Objavljena je fotografija muškarca, nježnjikavog izgleda, sa zečjom usnom, deformiranog lica, s kvrgavom glatkom kožom, natečenim čelom, spuštena mirna pogleda. Murat je pogledavao fotografiju s dozom očekivane nevjerice, s nježnošću u prstima s kojima je prolazio preko fotografije. Siguran u vjernost njihova dopisivanja i s povjerenjem usred želuca, odlučio je susresti se s Fesinom – nakazom.

Na dan susreta, tijekom noći, Murat je pristao na seksualan odnos s Fesinom. Ne očekujući, postao je žrtva sadističkog seksa; Fesin mu je privezao ruke i noge u četiri različita smjera i prikvačio ud kliještima. Potezao mu je ud dok Murat od iznemoglosti nije izgubio sjećanje. Nedugo nakon te noći, u spomenutim novinama objavljene su fotografije seksualne torture. Murat je imao blijedo lice, gotovo zeleno, bespomoćno koje je bilo markirano njegovim gustim kratkim crnim brkovima. Fotografije su, bez popraćenog teksta, izazvale izvanredno gađenje kod čitatelja, nimalo sućuti, samo gađenje.

No comments:

Post a Comment